Leerlingvolgsysteem 'Zwemscore'

Zwemschool Nemo werkt met het leerlingvolgsysteem 'Zwemscore'. Na de inschrijving ontvangt de ouder een gebruikersnaam en wachtwoord via een e-mail. Hiermee kan worden ingelogd op de persoonlijke pagina van het kind. Met 'Zwemscore' kunnen de ouder en het kind de vorderingen volgen. Grappige (zelf te kiezen) smileys laten zien hoe ver het kind gevorderd is.

De opbouw van het A-traject in 'Zwemscore' is als volgt in fases opgedeeld: aanvang - basis - gevorderd - diploma A. Elke fase bestaat uit 8 tot 10 onderdelen die regelmatig door de lesgever worden gevolgd en ingevuld. Op deze manier kunt u tevens zien aan welk(e) lesdoel(en) gewerkt wordt.
Bij een maximale score volgt er muziek en ballonnen (succesmoment). Vervolgens gaat uw kind door naar de volgende fase, in hetzelfde lesgroepje, bij dezelfde lesgever en op hetzelfde tijdstip. Er is gebleken dat 'Zwemscore' een positieve bijdrage levert aan de motivatie van het kind.

Als uw kind verhinderd is voor een zwemles, dan kunt u een afmelding via 'Zwemscore' doen. Mochten er tussentijds persoonlijke gegevens veranderen, dan kunt u dit zelf op de persoonlijke pagina van uw kind wijzigen.

Nieuws

Nu ook in Wanneperveen

Zeemeermin zwemmen

Altijd al een zeemeermin willen zijn?

 

lees meer


Feestelijke opening zwembad ‘Beulacke’ Wanneperveen

Op zaterdag 8 april opent Zwemschool Nemo officieel haar nieuwe locatie in Wanneperveen. We...

lees meer


Nemo breidt uit naar Wanneperveen

En we vieren deze aanwinst met een speciale openingsaanbieding!

lees meer


Nemo op gezellige Stadshagenfestival

Op zaterdag 27 augustus zijn we weer van de partij!

 

lees meer


Zwemvaardigheidsdiploma's

Bij zwemschool Nemo worden op verschillende tijden de lessen voor zwemvaardigheid aangeboden.

lees meer


Real Time Analytics