Visie

Wat drijft Zwemschool Nemo?
Nederland is een waterrijk land. Goed kunnen zwemmen is voor kinderen daarom zeer belangrijk. Ons doel is dat elk kind, na het behalen van het zwem ABC, over een goede zwemvaardigheid beschikt. Met het zwem ABC op zak kunnen kinderen veilig naar zwemfeestjes, een meertje of naar de zee.


Plezier!
Leren zwemmen kan spannend zijn voor een kind; het grote zwembad, de vreemde mensen, alles is nieuw. Onze enthousiaste, jonge instructeurs weten uw kind snel op zijn gemak te stellen. Door kinderen op een speelse wijze te laten ontdekken wat water doet, ervaren ze plezier en ontwikkelen ze zelfvertrouwen. Dit is de basis om tot prestaties te komen. Ons motto is: plezier staat voorop!


Zwemles op maat in kleine groepjes
Onze zweminstructeurs besteden veel aandacht aan de zwemtechniek, die middels herkenbare oefeningen wordt aangeboden. Door de kleine groepssamenstelling van maximaal 8 leerlingen is het mogelijk dat er individuele aandacht gegeven kan worden. Tijdens de les wordt er veel gedifferentieerd, zodat elk kind 'zwemles op maat' krijgt. Nemo werkt met een vast team, uw kind ziet iedere week dezelfde gezichten!


Zwemles vanaf 4 jaar
De ideale leeftijd om te starten met zwemles voor het Zwem-ABC is vanaf 4 jaar. Uw kind is op deze leeftijd fysiek sterk genoeg en in staat om de lesstof te begrijpen en op te nemen. Eerder opgeven kan altijd!


Zwemles in het weekend
Zwemschool Nemo is de enige aanbieder in de regio die het grootste deel van zijn lessen  in het weekend aanbiedt. Niet alleen fijn voor uw kind, dat het doordeweeks al druk genoeg heeft met school, maar ook voor u als ouders biedt zwemles in het weekend veel voordelen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op alle andere dagen in de week (zie ‘Aanbod’). Nemo geeft les in zwembad ‘De Kragge’ en 'Hotel Zwartewater', beiden in Zwartsluis en zwembad 'Beulacke' in Wanneperveen.

 

Nieuws

Nu ook in Wanneperveen

Zeemeermin zwemmen

Altijd al een zeemeermin willen zijn?

 

lees meer


Feestelijke opening zwembad ‘Beulacke’ Wanneperveen

Op zaterdag 8 april opent Zwemschool Nemo officieel haar nieuwe locatie in Wanneperveen. We...

lees meer


Nemo breidt uit naar Wanneperveen

En we vieren deze aanwinst met een speciale openingsaanbieding!

lees meer


Nemo op gezellige Stadshagenfestival

Op zaterdag 27 augustus zijn we weer van de partij!

 

lees meer


Zwemvaardigheidsdiploma's

Bij zwemschool Nemo worden op verschillende tijden de lessen voor zwemvaardigheid aangeboden.

lees meer


Real Time Analytics