Kinderfeestje Drie thema’s vol spetterpret

Droomt jouw zoon of dochter van een spetterend kinderfeestje? Bied je kind dan een onvergetelijke ervaring bij Zwemschool Nemo. Jouw kind kiest het thema, de muziek en welke kleur het licht krijgt. Daarna is het bad een hele middag van hem of haar en natuurlijk van de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes. Is dat geen mooi cadeau?

Zeemeermin, piraat of disco?

Er is keuze uit drie thema’s. Tijdens het zeemeerminnenfeest gaat iedereen met staart op ontdekking in het water. Liever een piratenfestijn? Dan wordt het puzzelstukken zoeken om de schatkist te traceren! Een disco-middag beleven kan ook. Ga limbo-dansen, discoballen verzamelen en nog veel meer!

Kinderfeestje in het zwembad

Nóg meer plezier Vrij zwemmen en spelletjes spelen

We maken er graag één groot kinderfeest van. Dat doen we door het themaprogramma af te wisselen met spelletjes tussendoor en tijd te maken om lekker vrij te zwemmen. Daarvoor zijn vermakelijke attributen beschikbaar. Cadeautjes uitpakken op onze locatie? Ook daar bieden we ruimte voor. We delen zelfs nog een Nemo-presentje aan de jarige uit!

Chips, ranja en snacks

Van al die waterpret krijg je natuurlijk dorst en trek. Geen probleem, want ook daar zijn we op voorbereid. Met chips en ranja vergroten we de feestvreugde! Blijven eten kan eveneens. In dat geval laten we patat en een snack (kroket, frikadel of kaassouflé) naar het zwembad komen.

Waar vindt het plaats Zwembad de Beulacke

Kinderfeestjes organiseren we in het Zwembad de Beulacke in Wanneperveen. Dit is mogelijk op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, maar is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het zwembad en de Nemo-medewerkers. Een gecertificeerde medewerker van ons team houdt namelijk een oogje in het zeil tijdens het feestje.

Aanmelden?

Je reserveert een kinderfeestje via ons aanmeldformulier. Daar vul je de voorkeursdatum (dag en tijd) in. Daarop volgt een iDeal-verzoek. Betaald? Dan ontvangen we nog graag een mail (info@zwemschoolnemo.nl) met de volgende gegevens: gewenste thema, aantal kinderen* (max 10), naam en leeftijd van de jarige en of je wel/niet blijft eten.

* Alle kinderen moeten in bezit zijn van het zwemdiploma A en B.

Ontdek Zwembad de Beulacke
Kinderfeestje in Zwembad

Tarieven Alle kosten op een rijtje

Voor kinderfeestjes hanteren we een vaste prijs van 100,- euro. Ongeacht welk thema je kiest. Dit is inclusief chips, ranja en ons cadeautje voor de jarige. Dit bedrag kun je na je reservering via iDeal betalen. Wil je blijven eten? Dan rekenen voor de patat en de snack 5,- euro per persoon extra. Dit brengen we achteraf in rekening via een betaalverzoek, zoals een Tikkie.

Vaste prijs: 100,- euro

Meerprijs snacken: 5,- euro p.p.

Overtuigd? Meld je dan snel aan!
Vanaf vier jaar Zeven dagen per week

Wie kunnen we helpen? Wij staan
altijd voor je klaar