Waar geven we zwemles? Altijd in de buurt

Wij beschikken over diverse locaties in de kop van Overijssel. Van Weststellingwerf tot Zwolle en van de Noordoostpolder tot Salland zijn we binnen 25 minuten bereikbaar. We kunnen je kind dus altijd om de hoek zwemles aanbieden.

Kleinschalige zwembaden

Dit doen we in kleinschalige zwembaden, waar nooit veel verschillende groepjes door elkaar heen bewegen. Bovendien zorgen we er altijd voor dat het zwemwater in onze baden een temperatuur heeft van minstens 30 graden. Alles bij elkaar creëren we ook zo weer een plaats waar jouw kind zich snel op zijn of haar gemak voelt.

Locaties Zwemschool Nemo

Zwartsluis Zwembad De Kragge

Zwemlessen in Zwartsluis De Kragge is een zwembad met veel ruimte en mogelijkheden. Het is sfeervol en kleurrijk. Hierdoor waant je kind zich in een grote waterspeeltuin en zal hij of zij zich snel comfortabel voelen. Vanachter het grote raam kun je als ouder zittend op het terras de verrichtingen van je kind nauwgezet volgen.

Officieel wedstrijdbad

Op het terras bieden we gratis Wifi. Ook kun je er een kopje koffie of thee nuttigen. En als er broertjes of zusjes meekomen, vermaken die zich in de kinderspeelhoek.
Zwembad De Kragge is een officieel wedstrijdbad. Daarom zetten we dit bad in voor het diplomazwemmen. Onze roots liggen in dit zwembad waar we sinds maart 2012 gebruik van maken.

Ontdek de locatie

Wanneperveen Zwembad De Beulacke‚Ä®

Zwemlessen in Zwartsluis Zwembad de Beulacke is prachtig gelegen in het natuurgebied De Wieden. In dit kleinschalige en warme bad voelt jouw kind zich razendsnel thuis. Het peuterbad van De Beulacke is zeer geschikt voor de eerste wenfase van de zwemlessen. In het bassin maken we de vervolgstappen.

Gezellige huiskamer

Vanuit de gezellige huiskamer kijk je als ouder aan de ene kant uit over het meer De Belterwiede. Aan de andere kant bevindt zich een doorkijk naar het zwembad, waar we sinds maart 2017 zwemles aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de les van je kind prima te volgen is. Ook hier bieden we gratis Wifi, koffie en thee en een kinderspeelhoek voor broertjes en zusje die gezellig meekomen.

Ontdek de locatie

Steenwijk Zwembad De Eese

Zwemlessen in Zwartsluis Zwembad De Eese is een gemoedelijk zwembad met een frisse uitstraling. Het is overzichtelijk ingericht, zodat je kind zich snel veilig en vertrouwd voelt. Het bad loopt langzaam af van ondiep naar diep. Ideaal om stapsgewijs je kind te leren zwemmen. We zijn actief in de Eese sinds maart 2018.

Dichtbij de snelweg

Door de kleinschaligheid heeft de zweminstructeur vanuit iedere hoek van het zwembad een perfect zicht op iedere lessituatie. Je kunt als ouder dus met een gerust hart plaatsnemen in het gezellige restaurant om heerlijk relaxt even uit de waan van de dag te stappen. De bereikbaarheid vanuit diverse woonplaatsen is prima. Zwembad De Eese ligt dichtbij de snelweg.

Ontdek de locatie
Benieuwd naar onze zwemlessen?
Vanaf vier jaar Zeven dagen per week Minimale wachtlijsten

Wie kunnen we helpen? Wij staan
altijd voor je klaar