Meppel Zwembad in Het Erf

Het zwembad in Het Erf te Meppel past perfect bij onze aanpak! In dit kleinschalige, knusse en heerlijk warme bad kan je kind ontspannen alle oefeningen kan doen. De kleedruimtes en douches zijn lekker ruim. Ideaal om relaxed aan de les te beginnen en om na afloop lekker ontspannen bij te komen.

Perfecte bereikbaarheid

Het zwembad in Het Erf ligt middenin de kinderrijke woonwijk Oosterboer in Meppel. Makkelijk bereikbaar voor jonge gezinnen van binnen, maar ook van buiten de kern. Het bad is eigendom van Stichting Vanboeijen, dat is een stichting die mensen met een verstandelijke handicap ondersteunt en begeleidt bij het leren, wonen, werken en vrije tijd. Onderdeel van de voorzieningen is Grandcafé de Boei. Tijdens de zwemles kun je hier van een kopje koffie of thee met wat lekkers genieten. Zowel in de Boei als in de wachtruimte van het zwembad, is WiFi beschikbaar.

Zwemschool Nemo - Zwembad in Het Erf Meppel

Wat zijn de mogelijkheden? ABC-les

In het zwembad in Het Erf te Meppel bieden we de reguliere ABC-lessen aan. Als je kind al elders zwemles volgt of heeft gevolgd, dan zijn er instroommogelijkheden. Via de aanmeldbutton kun je jouw kind inschrijven.

Wanneer kun je les volgen? Woensdag, vrijdag én zondag!

Op drie momenten per week bieden we de ABC-zwemlessen aan. Doordeweeks op de woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend op zondagochtend.

Zwemschool Nemo

Waar vind je ons?

Zwembad in Het Erf

Atalanta 1, 7943 TA Meppel

Locaties Zwemschool Nemo
‘De kleinschalige zwembaden zijn lekker overzichtelijk’
- Martijn Mooiweer Ontdek meer recensies

Fotogallerij Het plezier spat er vanaf

Kleine groepjes (max. 8) Dezelfde zweminstructeur Speelse werkvormen

Wie kunnen we helpen? Wij staan
altijd voor je klaar