Praktische voordelen Oog voor ouder en kind

Als je kind met een glimlach naar zwemles gaat, zal hij of zij het zwemtraject positiever benaderen en sneller vorderingen maken. Met kleine groepjes, dezelfde zweminstructeur, persoonlijke aandacht en speelse werkvormen doen we daar in het zwembad alles aan.

Rust en regelmaat

Maar ook daarbuiten bieden we je als ouder vele opties om het volgen van zwemles naadloos in te passen in je drukke gezinsleven. Van gratis proeflessen tot zwemmen vanaf vier jaar, van minimale wachtlijsten tot inhaallessen en van elke dag zwemles tot kijklessen. Wij hebben oog voor ouder en kind, bieden rust en regelmaat en helpen je graag het hoofd boven water te houden.

Zwemschool Nemo

Vanaf vier jaar Jong geleerd, oud gedaan

Zwemlessen in Zwartsluis Hoe eerder je kind veilig is in het water, hoe beter. Daarom kan je kind bij ons vanaf vier jaar terecht. Zo wennen ze op jonge leeftijd aan het water en leren ze zichzelf te redden. Vanaf vier jaar is je kind fysiek en mentaal in staat om zwemlessen te volgen.

Vrij en vertrouwd

Eenmaal gestart met zwemles, zal je al snel merken dat je kind zich vrij en vertrouwd voelt in het water. Eerder opgeven dan vier jaar is altijd mogelijk!

Zeven dagen per week Zwemles op jouw ideale moment

Zwemlessen in Zwartsluis Als ouder heb je een hectisch gezinsleven: werken, sporten, sociale contacten… En je kind heeft het doordeweeks al pittig genoeg met school. Vind in al die drukte maar eens een geschikt moment voor zwemles. Wij helpen je graag het hoofd boven water te houden.

Weekendlessen

Bij ons kun je namelijk zeven dagen per week op diverse tijdstippen terecht voor zwemles. Dus ook in het weekend! Daarmee zijn we de enige zwemschool in de regio die deze mogelijkheid biedt. Fijn voor jou als ouder en voor je kind. En of je nou een, twee of drie keer per week zwemles wilt; bij ons is alles mogelijk.

Bekijk onze locaties

Minimale wachtlijsten Starten wanneer je wilt

Zwemlessen in Zwartsluis Een vlotte doorstroom: daar gaan we bij Nemo voor! Omdat we zeven dagen per week, op diverse locaties, met meerdere zweminstructeuren en in kleine groepjes zwemles aanbieden, lukt dit telkens weer. Bij ons geen lange wachtlijsten.

Voorkeur aangeven

Bij de aanmelding van je kind op deze website kun je voorkeuren aangeven voor de startmaand, de lesdag(en), het tijdstip en de locatie. Zodra we aan één van je voorkeuren tegemoet kunnen komen, ontvang je van ons een uitnodiging voor de eerste les per e-mail.

Meld je kind aan

Gratis proefles Een momentje om te wennen

Zwemlessen in Zwartsluis Als ouder wil je het beste voor je kind. Zeker als je een zwemlestraject ingaat, waarbij je voor langere tijd verbonden bent aan een zwemschool. Een positieve klik ervaren is dan belangrijk. Daarom bieden we jou en je kind graag de kans om kennis te maken met onze werkwijze en onze zweminstructeuren tijdens een gratis proefles.

Meedoen en meekijken

Als enige zwemschool, ga je bij ons als ouder tijdens de proefles mee het water in om samen met je kind zijn of haar eerste zwemles te beleven. De kinderen vinden dit geweldig en zwemles is al niet zo spannend meer.
De proefles vindt altijd een week voorafgaand aan de start van de daadwerkelijke zwemles plaats. Om het wenmoment zo realistisch mogelijk te maken, zijn al bij de proefles de overige kinderen uit de groep, de zweminstructeur en het tijdstip hetzelfde.

Meld je kind aan

Geplande kijklessen Betrokken bij je kind

Zwemlessen in Zwartsluis Wij snappen dat je als ouder graag betrokken wilt zijn bij je kind. Sterker nog, wij vinden dat heel belangrijk. Daarom kun je de zwemontwikkeling van je dochter of zoon een keer in de zes weken van dichtbij aanschouwen. Hiervoor organiseren we speciale kijklessen, waarbij je aan de rand van het zwembad plaats mag nemen.

Opa of oma mee

Opa of oma kunnen eventueel mee, want per kind is er plek voor twee personen. Dit aantal kiezen we bewust, om de rust voor je kind tijdens de les te waarborgen. Na afloop van kijkles is de zweminstructeur beschikbaar voor alle vragen. Volgt je kind meerdere keren per week zwemles? Dan kiezen we een van zijn of haar lessen in de zesde week uit als kijkles.

Check de kijkles data

Ruimte voor inhaallessen Blijf op schema

Zwemlessen in Zwartsluis We werken bij Nemo met een zorgvuldig opgebouwde lesmethodiek. Voor een voorspoedig opleidingstraject is het daarom belangrijk dat je kind zoveel mogelijk reguliere lessen volgt. Maar we snappen dat ziekte of vakantie soms tot een onoverkomelijke afzegging leidt.

Inhaallessen

Deze afmelding kan je via het volgsysteem ‘Zwemscore’ doorgeven. Wij proberen tijdens iedere vakantie een inhaalles aan te bieden. Voor deze les sturen we iedereen een uitnodigingsmail, waarna je je kind kunt aanmelden.

Les van het zuiverste water
Kleine groepjes (max. 8) Dezelfde zweminstructeur Speelse werkvormen

Wie kunnen we helpen? Wij staan
altijd voor je klaar